NYT KURSUS – CYBER AWARENESS MED CERTIFICERING – LÆR MEDARBEJDERNE OM CYBER-KRIMINALITET

Aldrig før har der været så meget snak og mediedækning af cyber-kriminalitet – og tendensen tyder på at den bliver mere omfattende.
Virksomheder og deres medarbejdere bliver snydt og frarøvet store pengebeløb og værdifulde informationer hver eneste dag. Det er ikke længere et spørgsmål om man som virksomhed bliver udsat for et cyber angreb – mere et spørgsmål om hvornår, og om man er forberedt til at håndtere det.

De cyber-kriminelles mål er det svageste led – nemlig mennesker. 90% af al cyber-kriminalitet begået mod virksomheder skyldes manglende viden hos medarbejderne.
Et cyber-angreb er et bevidst forsøg på at påvirke den menneskelige adfærd – Det er lavet og udført af mennesker, det er rettet mod mennesker og skal derfor også bekæmpes af mennesker.
Vi tror på at løsningen er at inddrage medarbejderne i et fælles ansvar og forsvar mod cyber-kriminalitet som forsøges begået mod virksomheden – og at uddanne dem til bedst muligt at kunne modstå eventuelle angreb.

I samarbejde med Halftone Security, har vi hos IT2Trust nu mulighed for at tilbyde dine medarbejdere et intensivt 3-timers Cyber Awareness kursus med efterfølgende certificering og kursusdiplom.

Kurset tager udgangspunkt i hvordan medarbejderne bliver en del af virksomhedens IT-sikkerhedspolitik i stedet for at være en menneskelig trussel som de IT-kriminelle prøver at udnytte.
Hvordan beskytter medarbejderen sig selv og ikke mindst virksomheden før det er for sent og skaden er sket. Hvor kommer de fleste trusler fra? Hvilke metoder bruger de IT-kriminelle og hvordan ser du dem?

Kursusindhold:

Lektion 1
– Introduktion til IT-sikkerhed
– Phishing mails
– Direktørsvindel
– Social engineering
– Sikkerhed på kontoret

Pause med forfriskninger

Lektion 2
– Mobile enheder
– Sikkerhed når du rejser
– Databehandling (af personoplysninger)
– Passwords
– Sociale medier og sikker surfing

Afsluttende test/certificering/diplom
Frokost og netværk

TILMELDING

Tilmelding er som altid gratis og sendes til atm@it2trust.com

Målgruppe: Medarbejdere på alle niveauer i virksomheden; ledelse, salg, logistik, HR, kundeservice etc.

Varighed: 3 timer med efterfølgende certificering, diplom, kursusmateriale, frokost og netværk

Pris: kr. 1.495,00 ekskl. moms.

Vælg dato:
27.4 2017 i Brøndby, kl. 09.00 – 12.00
28.4 2017 i Århus, kl. 09.00 – 12.00

Sprog: Dansk

Instruktør: Instruktør Ulrik Holm Nielsen, Cyber Security Awareness Trainer, Halftone Security