Unbound Security Netwrix ImmuniWeb Alert Logic Wallix SpyCloud Peventio Cybersecurity Blancco Red Sift Edgescan macmon Titus Fidelis Cybersecurity Acronis Flowmon Networks Datalocker Proofpoint Progress KEMP Technologies Swivel Secure

 

 

 


Forhandler refernce.indd

partner

FORHANDLERE

Loyalitet overfor vores forhandlere
Hos IT2Trust sælger vi udelukkende gennem forhandlere, og samarbejder med et stort netværk af certificerede og kompetente forhandlere over hele Norden. Vi er i dag 8 medarbejdere, der loyalt støtter og bidrager til udvikling af partnernes forretning gennem en kompetent og effektiv indsats.

De forhandlere vi ønsker at samarbejde med, er forhandlere som alle har stor gennemslagskraft på markedet. Dette betyder, at det er forhandlere som allerede har en stor andel af det nordiske IT-marked, eller forhandlere som er specialister indenfor de teknologier, som er i vores produktsortiment. Det er også vigtigt for os, at det er forhandlere som er proaktive i deres forretningsgang.

I direkte dialog med slutkunden
Som Value Added Distributør sætter vi naturligvis en ære i at yde kompetent rådgivning og service overfor både forhandlere og slutkunder. Vi tager også gerne en direkte dialog med til slutkunden, da vi ved, at vores forhandlere ikke altid af, forretningsmæssige beslutninger, sidder inde med den sammen specialviden og kompetence, som vi gør.

Vi arbejder ud fra et værdibaserede koncept, der støtter forhandlerne i deres bestræbelser på at skabe nye vækstmuligheder, tilfredse kunder og større indtjening. Vi kan tilbyde vores forhandlere rådgivning, salgssupport, teknisk support, uddannelse, certificering, marketing ligesom vi gerne aktivt deltager som vores forhandleres sparringspartner eller – hvis det er mere hensigtsmæssigt – sammen med vores forhandlere hos deres kunder.