Alert Logic

Branchens første SaaS-enabled Managed Detecting and Response (MDR) udbyder

Alert Logic er branchens første SaaS-enabled Managed Detecting and Response (MDR) udbyder – kombineret med et fuldt og uovertruffent spektre af sikkerhedsforanstaltninger.

Da ingen investeringer kan forhindre eller blokere 100% for angreb, bør virksomheder løbende identificere og løse trusler eller huller, før de forårsager reel skade. Med begrænset budget og ekspertise kan dette komplette sikkerhedsniveau synes at være uden for rækkevidde, men ikke med Alert Logic.

Alert Logic´s egen MDR-platform og et omfattende team af MDR-sikkerhedseksperter samler sikkerhedsanalyser, forskning og overvågningsdata for at beskytte virksomheder 24/7-365 og giver dem mulighed for at afvise de trusler, der måtte komme, eller allerede er til stede.

Alert Logic blev grundlagt i 2002 og sikrer i dag IT-miljøet for over 4.000 kunder globalt. Med kompetencer til at kunne servicere on-premise, Cloud- og Hybridmiljøer er Alert Logic godt positioneret til at være Jeres fremtidige Cyber Security partner.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Aage Wolff-Sneedorff

Business Development Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning). Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.