Blancco

Sikre og pålidelige løsninger til sletning og bortskaffelse af end-of-life data og enheder

Blancco hjælper virksomheder med at opnå overholdelse af strenge industristandarder for at opnå absolut datasanisering af alle it-aktiver – alt fra mobile enheder, til pc’er, laptops, datacentre og virtuelle maskiner.

Blancco sletter op til 22 standarder og er certificeret, godkendt og anbefalet af +15 nationale og internationale styrende organer, hvilket gør Blancco til verdens førende indenfor data-sletning.

Blancco certificeringer inkluderer NATO, NCSC, TÜV – Saarland, NSM, ABW, RITEA, ADISA og fælles kriterier.
Et digitalt underskrevet, manipulationssikkert certifikat for sletning giver et detaljeret revisionsspor til overholdelse af eksterne og/eller interne revisionskrav.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Lars Holmberg

Country Manager / Sweden

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Lars har mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen i forskellige stillinger indenfor salg (Account-, Global Account Manager),
Sales Management, Managing Director i virksomheder som HP, Computer Vision, Cognos, Ingres, Compuware, Informix mv. Siden 1999 har Lars primært arbejdet med producenter med virksomhedsløsninger indenfor IT-sikkerhed, netværk og softwareudvikling. Lars sluttede sig til IT2Trust-teamet i 2012 for at hjælpe virksomheden med at udvide deres PAN-nordiske forretning og bruge sin viden og erfaring til aktivt at guide forhandlere og slutbrugere i deres valg og implementering af cyber security-løsninger.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.