ESET

30 års erfaring indenfor IT-sikkerhedsløsninger og services – til både store og små virksomheder over hele verden!

I mere end 30 år har ESET været på markedet med ledende løsninger indenfor sikkerhedssoftware og services, herunder blandt andet endpoint detection and response, kryptering, og autentificering.

Med høj performance, løsninger der er nemme at benytte, samt passer til alle størrelse virksomheder, beskytter ESET deres kunder fra det voksende og mere sofistikerede landskab, når det kommer til digitale trusler.

ESET leverer både manpower, ekspertise, og ikke mindst den avancerede teknologi, som det kræver for at sikre virksomhederne, og holde dem kørende uden nedbrud.

ESET er privatejet, og er stadig drevet af de folk som startede virksomheden – 3 årtier tilbage. At fastholde deres selvstændighed tillader at ESET kan fokusere på deres primære målsætning, som hedder at beskytte kunder og virksomheder for en bedre fremtid.

Flere  af de største virksomheder benytter ESET’s teknologier, og ESET er højt værdsat af både partnere og selvstændige analysevirksomheder. Som en del af Googles App Defense Alliance, hjælper ESET også med at beskytte Google playstores millioner af brugere verden over.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER / PARTNER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som endpoint sikkerhed,  netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.