Fidelis Cybersecurity

Fidelis Cybersecurity er en førende leverandør af trussels-detektering, analyse og respons løsninger.

Fidelis bekæmper det fulde spektrum af cyberkriminalitet, datatyveri og spionage ved at give fuld synlighed på tværs af hybrid-cloud / on-prem-miljøer, automatisering af trussels- og datatyveri-detektion, der muliggør trusselssøgning og optimerer hændelsesrespons med kontekst, hastighed og præcision.

Ved at integrere tovejs netværkstrafikanalyse på tværs af cloud og interne netværk med e-mail, web, endpoints-detektering og -respons samt automatiseret deception teknologi, fanger Fidelis Elevate platformen metadata og indhold, der muliggør real-time og retrospektiv analyse, hvilket giver sikkerhedsteams platformen til effektivt at jage trusler i deres netværk.

Fidelis-løsninger leveres som selvstændige produkter, en integreret platform eller som en 24 × 7 Managed Detection og Response-tjeneste, som styrker eksisterende sikkerhedsoperationer og incident respons. Fidelis benyttes af Global 1000 selskaber og regeringer som deres sidste forsvarslinje.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Peter Boll

CEO / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Peter Boll, er Cyber Security rådgiver med mere end +20 års erfaring fra forskellige roller. De seneste 17 år har han arbejdet tæt sammen med partnere for at øge kundernes risikoeksponering og øge deres bevidsthed og viden indenfor Cyber Security. Peter er CEO og partner hos IT2Trust.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.