Fidelis Cybersecurity

Fidelis Cybersecurity er en førende leverandør af trussels-detektering, analyse og respons løsninger.

Fidelis bekæmper det fulde spektrum af cyberkriminalitet, datatyveri og spionage ved at give fuld synlighed på tværs af hybrid-cloud / on-prem-miljøer, automatisering af trussels- og datatyveri-detektion, der muliggør trusselssøgning og optimerer hændelsesrespons med kontekst, hastighed og præcision.

Ved at integrere tovejs netværkstrafikanalyse på tværs af cloud og interne netværk med e-mail, web, endpoints-detektering og -respons samt automatiseret deception teknologi, fanger Fidelis Elevate platformen metadata og indhold, der muliggør real-time og retrospektiv analyse, hvilket giver sikkerhedsteams platformen til effektivt at jage trusler i deres netværk.

Fidelis-løsninger leveres som selvstændige produkter, en integreret platform eller som en 24 × 7 Managed Detection og Response-tjeneste, som styrker eksisterende sikkerhedsoperationer og incident respons. Fidelis benyttes af Global 1000 selskaber og regeringer som deres sidste forsvarslinje.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Aage W. Sneedorff

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning).

Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.