FileCatalyst

Leder du efter en accelereret filoverførsels-løsning? Send dine filer fra hvor som helst i verden med FileCatalyst

FileCatalyst er en robust accelereret filoverførselssoftwareløsning, der understøtter klient/server-arkitektur, hvilket muliggør hurtig overførsel af store filer.
FileCatalyst-løsninger er designet specifikt til at tillade overførsel af store filer over fjernnetværk, der oplever høj latenstid eller pakketab.

FileCatalyst-løsninger anvender flere teknikker til at give hurtige filoverførselsresultater. FileCatalyst er en UDP-baseret protokol, som gør overførsel af store datasæt meget hurtigere, selv i miljøer med høj reaktionstid eller pakketab.

For at skære ned på tidskrævende komprimerings- og dekomprimeringsprocesser før og efter en fil er blevet transmitteret, komprimerer FileCatalyst de filer, du sender med det samme.

TCP-streaming fungerer som FileCatalyst’s sikkerhedsnet, som giver mulighed for filoverførselsacceleration, selv når UDP ikke er muligt. Derudover understøtter FileCatalyst delta-overførselsalgoritmer, som giver brugerne mulighed for at revidere filer, og i stedet for at sende hele filen, sender de kun den revision, der blev lavet. Når revisionen ankommer til sin destination, ændres den originale fil.

FileCatalyst er en prisvindende accelereret filoverførselsløsning, kendt for at opnå filoverførselshastigheder meget højere end andre løsninger.

  • Oprethold skalerbarhed
  • Forbedring af effektiviteten
  • Flyt store filer uden forsinkelser

FileCatalyst sikrer et konstant flow af data, takket være automatisk genudsendelse i tilfælde af en tabt pakke med data.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Lasse Hylti

Market Development Manager / Sweden

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Lars har mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen i forskellige stillinger indenfor salg (Account-, Global Account Manager),
Sales Management, Managing Director i virksomheder som HP, Computer Vision, Cognos, Ingres, Compuware, Informix mv. Siden 1999 har Lars primært arbejdet med producenter med virksomhedsløsninger indenfor IT-sikkerhed, netværk og softwareudvikling. Lars sluttede sig til IT2Trust-teamet i 2012 for at hjælpe virksomheden med at udvide deres PAN-nordiske forretning og bruge sin viden og erfaring til aktivt at guide forhandlere og slutbrugere i deres valg og implementering af cyber security-løsninger.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.