Fortanix

Fortanix DSM har ekstraordinære sikkerhedsfunktioner, der kan hjælpe virksomheder med at beskytte deres kritiske data og applikationer. Løsningen leverer militær-standard kryptering og har indbygget hardware- og softwarebaserede kontroller, der sikrer, at kun autoriserede brugere har adgang til fortrolige oplysninger. Med Fortanix DSM kan du også administrere og auditere adgangsrettigheder, så du altid kan se, hvem der har tilgang til dine data.

Intel® SGX-teknologien sikrer, at kundernes nøgler og data er beskyttet mod alle eksterne aktører, og dette reducerer systemets kompleksitet betydeligt, da det ikke længere er nødvendigt at stole på fysiske komponenter. Fortanix og andre cloud-serviceudbydere har ikke adgang til kundernes nøgler eller data takket være Intel® SGX-teknologien.

Intel® SGX giver mulighed for at beskytte programmerne på x86-arkitekturen, hvilket gør det muligt for Fortanix DSM at beskytte nøgler og data samt alle applikationslogikker, herunder rollebaserede adgangsregler, kontosætninger, adgangskodegendannelse osv. Dette resulterer i markant forbedret sikkerhed for en nøglehåndteringsservice, som tilbyder elasticiteten fra moderne cloud software og hardwarebaserede sikkerhed fra en HSM-apparat, mens de samlede omkostninger reduceres drastisk.

Fortanix DSM gør det muligt for virksomheder at imødekomme deres nøglehåndteringsbehov for alle deres applikationer, hvad enten de kører i offentlig, privat eller hybrid cloud. Det gør det nemmere at styre og overvåge alle nøgler og certificeringsfiler, samt at opnå interoperabilitet mellem forskellige platforme og cloud.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Peter Boll

CEO / PARTNER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Peter Boll, er Cyber Security rådgiver med mere end +20 års erfaring fra forskellige roller. De seneste 17 år har han arbejdet tæt sammen med partnere for at øge kundernes risikoeksponering og øge deres bevidsthed og viden indenfor Cyber Security. Peter er CEO og partner hos IT2Trust.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.