Fortra

Beskyt virksomhedens kritiske data - Fortra giver dig automatiserede sikkerhedsløsninger, der hjælper der med, hele tiden, at være et skridt foran det konstant ændrende trusselsbillede

Tidens virkelighed for IT-sikkerhedsheds professionelle:
Der er store chancer for at dit team kæmper med at være up-to-date, med det konstant voksende workload, stigende sikkerhedstrusler, og skiftende prioriteter, som er blevet normalt i et ethvert IT-miljø. I stedet for proaktivt at opbygge din sikkerhed, er du tvunget til at være reaktiv, og altid bekæmpe de største brande først. Der er brug for en bedre måde.

Simplificer din sikkerhedsstrategi og reducer workloadet:
Ethvert produkt du køber fra en forskellig leverandør, tilføjer workload og kompleksitet. Forta tilbyder en fuld portefølje, der hjælper med at løse dine sikkerhedsudfordringer, og gør det lettere at gøre dit arbejde. Fortra hjælper dig med at lave en mere simpel sikkerhedsstrategi, der er stærkere, mere effektiv og tilpasningsdygtig.

Fortra sikkerhedsmotto:
Sikkerhed er en samarbejdsproces, og Fortra vil gerne være din betroede partner. Som en del af Fortra’s formål med at hjælpe dig til at bygge en bedre intern og ekstern IT, er deres klare klare mål desuden at gøre din IT-sikkerhed mere kraftfuld. De giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række fleksible værktøjer, som du behøver, for at holde din virksomhed kørende i et altid foranderligt trusselslandskab.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER / PARTNER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som endpoint sikkerhed,  netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.