KEMP Technologies

Kemp Technologies førende på markedet for load balancers og application delivery controllers når man ser på pris i forhold til performance.

Siden 2000 har Kemp hjulpet virksomheder med at vokse ved at sørge for adgang til infrastrukturen 24/7, en bedre performance på web og sikring af driften samtidig med en effektivisering af omkostningerne til IT.

Kemp Load Balancers:
• Optimerer infrastrukturen omkring både web og applikationer for en bedre preformance, fleksibel skalering, øget sikkerhed og nem administration.
• Giver netværks-administratorer øget kontrol med IT-infrastrukturen for at sikre den højest mulige adgang til applikationer og services.
• Reducerer de samlede omkostninger (TCO) til Web-infrastrukturen med fleksible og omfattende implementeringsmuligheder.

Kemp Technologies blev grundlagt i 2000 i Yaphank, New York, og det europæiske hovedkontor ligger idag i Limerick, Irland.
 
Se de mange Kemp videoer og webinarer her.
 Hvilken model har du brug for? få svaret her.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

Partner & Business Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll til toppen