Macmon

macmon secure udvikler software til netværkssikkerhed (NAC) med fokus på netværksadgangskontrol

macmon secure udvikler software til netværkssikkerhed (NAC) med fokus på netværksadgangskontrol. Efter grundlæggelsen i 2003 har macmon secure vokset sig stadig større og er i dag teknologiledende inden for netværksadgangskontrol.

Fra hovedkontoret i Berlin udvikles og produceres macmon NAC-løsningen 100 % i Tyskland. I 2014, hvor markedsforholdene var modnet, åbnede macmon et kontor i Storbritannien og øgede dermed sin tilstedeværelse på det europæiske marked. Interessen og efterspørgslen har været stor med en vækst på over 25 % pr. år.

macmon har et bredt og forskelligartet kundeunderlag på tværs af alle brancher, lige fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner.
Virksomhedens ambition: At tilbyde alle virksomheder en fleksibel og effektiv NAC-løsning. Som kan implementeres med en minimal indsats og tilføre en betragtelig merværdi for netværkssikkerhed.

macmon NAC – enkel på den smarte måde!

Produkt-information

Bliv kontaktet

Michael Luplau

Senior Sales Executive

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Med sin livslange erhvervserfaring har Michael Luplau en bred og dyb forståelse for salgsprocesserne og relationerne mellem slutbruger, forhandlere og producenter. I den seneste årrække har Michael fokuseret på salg af sikkerhedssoftware hos blandt andet Pronestor og FastpassCorp, og i de sidste 2 år hos IT2Trust, hvor han til daglig er bindeled mellem producenter, partnere og kunder. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.