Macmon

macmon secure udvikler software til netværkssikkerhed (NAC) med fokus på netværksadgangskontrol

macmon secure udvikler software til netværkssikkerhed (NAC) med fokus på netværksadgangskontrol. Efter grundlæggelsen i 2003 har macmon secure vokset sig stadig større og er i dag teknologiledende inden for netværksadgangskontrol.

Fra hovedkontoret i Berlin udvikles og produceres macmon NAC-løsningen 100 % i Tyskland. I 2014, hvor markedsforholdene var modnet, åbnede macmon et kontor i Storbritannien og øgede dermed sin tilstedeværelse på det europæiske marked. Interessen og efterspørgslen har været stor med en vækst på over 25 % pr. år.

macmon har et bredt og forskelligartet kundeunderlag på tværs af alle brancher, lige fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner.
Virksomhedens ambition: At tilbyde alle virksomheder en fleksibel og effektiv NAC-løsning. Som kan implementeres med en minimal indsats og tilføre en betragtelig merværdi for netværkssikkerhed.

macmon NAC – enkel på den smarte måde!

Produkt-information

Bliv kontaktet

Lars Holmberg

Country Manager / Sweden

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Lars har mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen i forskellige stillinger indenfor salg (Account-, Global Account Manager),
Sales Management, Managing Director i virksomheder som HP, Computer Vision, Cognos, Ingres, Compuware, Informix mv. Siden 1999 har Lars primært arbejdet med producenter med virksomhedsløsninger indenfor IT-sikkerhed, netværk og softwareudvikling. Lars sluttede sig til IT2Trust-teamet i 2012 for at hjælpe virksomheden med at udvide deres PAN-nordiske forretning og bruge sin viden og erfaring til aktivt at guide forhandlere og slutbrugere i deres valg og implementering af cyber security-løsninger.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.