Matrix42

Matrix42 Digital Workspace Management – Gør IT enkelt og sikkert!

Den innovative Matrix42 Digital Workspace Management-pakke hjælper virksomheder med at få mere balance mellem det forretningsmæssige og IT-investeringerne. Den aflaster IT-afdelingen, sparer på IT-budgettets omkostninger, sikrer en øget sikkerhed af virksomheden følsomme data på alle tilgængelige platforme og garanterer desuden compliance. Matrix42 administrerer alle enheder, apps og tjenester enkelt og sikkert i en holistisk integreret løsning med konsekvente og brugervenlige processer. Integrationen i virksomheden eksisterende IT-infrastruktur er problemfri og gnidningsløs. Matrix42 Digital Workspace Management kan betjenes i Cloud, på virksomheden egne servere eller som en hybridmodel.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Lars Holmberg

Business Manager / Sweden

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Lars har mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen i forskellige stillinger indenfor salg (Account-, Global Account Manager),
Sales Management, Managing Director i virksomheder som HP, Computer Vision, Cognos, Ingres, Compuware, Informix mv. Siden 1999 har Lars primært arbejdet med producenter med virksomhedsløsninger indenfor IT-sikkerhed, netværk og softwareudvikling. Lars sluttede sig til IT2Trust-teamet i 2012 for at hjælpe virksomheden med at udvide deres PAN-nordiske forretning og bruge sin viden og erfaring til aktivt at guide forhandlere og slutbrugere i deres valg og implementering af cyber security-løsninger.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.