Netsupport

netsupport logo

Prisvindende udannelses- og corporate softwareløsninger for skoler og firmaer over hele verden

I mere end 34 år har Netsupport tilbudt prisvenlige og prisvindende uddannelses- og corporate softwareløsninger for skoler og firmaer over hele verden.

Netsupport’s løsninger er bygget på viden og evidens for at hjælpe organisationer på tværs af alle industrier og enhver størrelse, til at få det meste ud af deres teknologier, samtidig med at de kan spare penge og opnå højere produktivitet. For skoler hjælper det med at administrere og maximere udbyttet af classroom teknologier, engagere, instruere og beskytte eleverne, og endda reducere omkostningerne.

Med Flexible Cloud-baserede og on-premise løsninger er det ikke et under, at Netsupport har mere end 19 millioner brugere verden over og har vundet mere end 300 awards.

Løsningerne inkluderer:

  • Remote Control løsninger til at levere problemfri support og fjernstyring af enheder, fra hvor som helst til hvor som helst (Netsupport Manager)
  • IT-administrationsværktøjer til at spore, administrere og maksimere virksomhedens teknologi (Netsupport DNA- Corporate)
  • Alarm og notifikationsløsning for at øge kommunikationen og understøtte nødprocedurer (Netsupport Notify)
  • IT-Management med online sikkerhedsværktøjer til at spore, administrere og maksimere skoleteknologi, og beskytte elever online (Netsupport DNA – Education)
  • Funktionsrige værktøjer til classrom management og instruktion (Netsupport School)

Og meget mere..

Produkt-information

Bliv kontaktet

Peter Boll

CEO / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Peter Boll er Cyber Security rådgiver med mere end +20 års erfaring fra forskellige roller. De seneste 17 år har han arbejdet tæt sammen med partnere for at øge kundernes risikoeksponering og øge deres bevidsthed og viden indenfor Cyber Security. Peter er CEO og partner hos IT2Trust.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.