Progress

Progress leverer førende løsninger indenfor Netværksovervågning, samt Managed File Transfer

Progress leverer markedsledende løsninger indenfor Netværksovervågning og Managed File Transfer.

Netværksovervågning (WhatsUpGold)
On-Premise og Cloud løsning til Netværksovervågning, der hjælper dig til at undgå nedetid, fejlsøge problemer, og spore sammenhæng, og afhængigheder i dit netværk.

WhatsUpGold benytter det interaktive kort, til at give dig fuld synlighed af din virksomheds netværksenheder,  servere, virtuelle maskiner, trådløse og cloud miljøer, og hjælper dig med præcist at diagnosticere problemer i netværket, samtidig med at det giver dig de alarmer du selv ønsker.

Secure Manged File Transfer – (MOVEit)
Sikker og automatiseret fildeling og administration, for deling af data mellem partnere, kolleager og kunder m.m. Med MOVEit sikrer du at du lever op til compliance indenfor dette område.

MOVEit er en auditable løsning til sikker fildeling, og du kan udnytte fordele, såsom kryptering både undervejs og i transit, mulighed for at opsætte task og workflows, samt muligheden for multi tenancy. Derudover mulighed for automatiseret failover, proxy gateway og fil deling direkte fra din smartphone.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

Business Development Manager / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som endpoint sikkerhed,  netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.