Progress

Progress leverer førende løsninger indenfor Netværksovervågning, samt Managed File Transfer

Med Netværksovervågning fra WhatsUpGold kan du lynhurtigt finde, og fixe problemer i dit netværk før brugerne bliver påvirkede af dem både når det kommer til fysiske enheder, virtuelle, cloud, appliacations, osv.

WhatsUpGold giver dig et detaljeret interaktivt kort over dit netværk, så du har det fulde overblik, samt muligheder for at opsætte alarmer og reagere på uregelmæssigheder i netværket, inden de udvikler sig kritisk.

MOVEit Managed Filetransfer (MFT), er førende indenfor for sikker fildeling, og bruges af tusinder af virksomheder rundt i verden, når det kommer til komplet synlighed og kontrol over fildelingsaktiviteter. Med MOVEit lever du op til sikkerheden og compliance, når der sensitiv information rundt mellem partnere, kunder, brugere og systemer.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

Business Development Manager / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.