Proofpoint

Proofpoint er en innovativ sikkerheds-as-a-service leverandør

Proofpoint er en stærk innovativ Cyber security as-a-service producent, der leverer komplette databeskyttelse løsninger, der hjælper virksomheder med at beskytte deres værdifulde data mod angreb og gør dem i stand til effektivt at opfylde de komplekse og stigende krav som lovgivning og data governance har.

Proofpoint leverer en integreret pakke af on-demand løsninger til databeskyttelse, der spænder over trusselshåndtering, overholdelse af lovgivningen, data governance og sikker kommunikation, som alle er baseret på en fælles sikkerhed-as-a-service platform.

Proofpoint betjener i dag mere end 2.400 globale virksomheder, universiteter og offentlige institutioner, der tilsammen har millioner af brugere. Kunderne repræsenterer næsten alle brancher, både offentligt og privat.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Aage W. Sneedorff

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning).

Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.