Proofpoint

Proofpoint er en innovativ sikkerheds-as-a-service leverandør

Proofpoint er en stærk innovativ Cyber security as-a-service producent, der leverer komplette databeskyttelse løsninger, der hjælper virksomheder med at beskytte deres værdifulde data mod angreb og gør dem i stand til effektivt at opfylde de komplekse og stigende krav som lovgivning og data governance har.

Proofpoint leverer en integreret pakke af on-demand løsninger til databeskyttelse, der spænder over trusselshåndtering, overholdelse af lovgivningen, data governance og sikker kommunikation, som alle er baseret på en fælles sikkerhed-as-a-service platform.

Proofpoint betjener i dag mere end 2.400 globale virksomheder, universiteter og offentlige institutioner, der tilsammen har millioner af brugere. Kunderne repræsenterer næsten alle brancher, både offentligt og privat.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Peter Boll

CEO / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Peter Boll, er Cyber Security rådgiver med mere end +20 års erfaring fra forskellige roller. De seneste 17 år har han arbejdet tæt sammen med partnere for at øge kundernes risikoeksponering og øge deres bevidsthed og viden indenfor Cyber Security. Peter er CEO og partner hos IT2Trust.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.