Red Sift

Red Sift er en serverless, data-drevet platform der tilbyder cybersecurity til virksomheder

360° e-mail-beskyttelse med både indgående anti-phishing og anti-spoofing-funktioner.
Red Sift er en platform der tilbyder Cyber security løsninger med 360° e-mail-beskyttelse med både indgående anti-phishing og anti-spoofing-funktioner.

Løsningerne OnDMARC og OnINBOX samarbejder om at beskytte virksomheder mod phishing angreb ved at autentificere ind- og udgående e-mails.

OnINBOX tilbyder et e-mail-trussels barometer, der fortæller brugerne om den nøjagtige type af mulige trusler i deres mail.
Løsningen benytter et såkaldt trafiklys-system øverst i hver meddelelse, og brugerne får desuden mulighed for nemt at rapportere e-mails, der er markeret som en risiko.
Når man benytter OnINBOX får man automatisk en opgradering til OnINBOX Manager’s centraliserede sikkerhedssuite gratis det første år.
OnINBOX Manager giver mulighed for at identificere ubeskyttede enheder og proaktivt identificere potentielle mål i virksomheden.
OnINBOX komplimenterer OnDMARCs beskyttelse på udgående e-mail efterligninger med både indgående anti-phishing og anti-spoofing-funktioner.


DMARC beskytter imod phishingmails, som udgiver sig for at komme fra eksempelvis danske myndigheder. Men som man har kunne læse i flere medier i år, er det dog langt fra alle statslige domæner, som følger kravene og anbefalingerne om at bruge værktøjet.

Siden 1. juli 2020 har det været obligatorisk for statslige myndigheder at bruge DMARC-beskyttelse – alligevel mangler op til 60 domæner stadig at implementerer teknologien!

Har du taget snakken omkring DMARC i din virksomhed? Tag et kig på https://status.dmarc.dk/ og se om de står på listen.
Du kan også se en kort video om DMARC beskyttelse fra Red Sift her

Red Sift har sit hovedkvarter i London, er medlem af Global Cyber Alliance og officielt medlem af Microsoft Intelligent Security Association.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Michael Luplau

Senior Sales Executive

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Med sin livslange erhvervserfaring har Michael Luplau en bred og dyb forståelse for salgsprocesserne og relationerne mellem slutbruger, forhandlere og producenter. I den seneste årrække har Michael fokuseret på salg af sikkerhedssoftware hos blandt andet Pronestor og FastpassCorp, og i de sidste 2 år hos IT2Trust, hvor han til daglig er bindeled mellem producenter, partnere og kunder. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.