Red Sift

Red Sift er en serverless, data-drevet platform der tilbyder cybersecurity til virksomheder

360° e-mail-beskyttelse med både indgående anti-phishing og anti-spoofing-funktioner.
Red Sift er en platform der tilbyder Cyber security løsninger med 360° e-mail-beskyttelse med både indgående anti-phishing og anti-spoofing-funktioner.

Løsningerne OnDMARC og OnINBOX samarbejder om at beskytte virksomheder mod phishing angreb ved at autentificere ind- og udgående e-mails.

OnINBOX tilbyder et e-mail-trussels barometer, der fortæller brugerne om den nøjagtige type af mulige trusler i deres mail.
Løsningen benytter et såkaldt trafiklys-system øverst i hver meddelelse, og brugerne får desuden mulighed for nemt at rapportere e-mails, der er markeret som en risiko.
Når man benytter OnINBOX får man automatisk en opgradering til OnINBOX Manager’s centraliserede sikkerhedssuite gratis det første år.
OnINBOX Manager giver mulighed for at identificere ubeskyttede enheder og proaktivt identificere potentielle mål i virksomheden.
OnINBOX komplimenterer OnDMARCs beskyttelse på udgående e-mail efterligninger med både indgående anti-phishing og anti-spoofing-funktioner.


DMARC beskytter imod phishingmails, som udgiver sig for at komme fra eksempelvis danske myndigheder. Men som man har kunne læse i flere medier i år, er det dog langt fra alle statslige domæner, som følger kravene og anbefalingerne om at bruge værktøjet.

Siden 1. juli 2020 har det været obligatorisk for statslige myndigheder at bruge DMARC-beskyttelse – alligevel mangler op til 60 domæner stadig at implementerer teknologien!

Har du taget snakken omkring DMARC i din virksomhed? Tag et kig på https://status.dmarc.dk/ og se om de står på listen.
Du kan også se en kort video om DMARC beskyttelse fra Red Sift her

Red Sift har sit hovedkvarter i London, er medlem af Global Cyber Alliance og officielt medlem af Microsoft Intelligent Security Association.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Peter Boll

CEO / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Peter Boll, er Cyber Security rådgiver med mere end +20 års erfaring fra forskellige roller. De seneste 17 år har han arbejdet tæt sammen med partnere for at øge kundernes risikoeksponering og øge deres bevidsthed og viden indenfor Cyber Security. Peter er CEO og partner hos IT2Trust.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.