SpyCloud

SpyCloud er førende indenfor beskyttelse og forebyggelse af kontoovertagelse (ATO) og beskytter milliarder af forbruger- og medarbejderkonti enten direkte eller gennem deres produktintegrationer.

SpyCloud hjælper med at forhindre ATO med deres proaktive løsninger. Match virksomhedens medarbejder- og forbrugerlogins op imod verdens største database af kompromitterede legitimationsoplysninger og PII, der er gendannet fra tredjepartsbrud.
Nulstil adgangskoder, før kriminelle kan drage fordel af stjålne oplysninger og beskyt din virksomhed.

SpyCloud Mission
SpyCloud’s mission er at forhindre cyberkriminelles økonomiske gevinst betydeligt ved at eliminere tab af penge, tid og omdømme på grund af onlinebedrageri – og i sidste ende at gøre Internettet til et mere sikkert sted for både privatpersoner og virksomheder.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Lars Holmberg

Country Manager / Sweden

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Lars har mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen i forskellige stillinger indenfor salg (Account-, Global Account Manager),
Sales Management, Managing Director i virksomheder som HP, Computer Vision, Cognos, Ingres, Compuware, Informix mv. Siden 1999 har Lars primært arbejdet med producenter med virksomhedsløsninger indenfor IT-sikkerhed, netværk og softwareudvikling. Lars sluttede sig til IT2Trust-teamet i 2012 for at hjælpe virksomheden med at udvide deres PAN-nordiske forretning og bruge sin viden og erfaring til aktivt at guide forhandlere og slutbrugere i deres valg og implementering af cyber security-løsninger.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.