Titus

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse. Titus, giver virksomheder mulighed for at finde, klassificere, beskytte, analysere og dele information. Med en let anvendelig og intelligent policy manager, gør Titus det muligt for kunder, at adressere lovgivningsmæssige databeskyttelse krav og få mere ud af deres eksisterende sikkerhedsinvesteringer, herunder datatabsforebyggelse (DLP), ”cloud access security broker” (CASB), kryptering og næste generations firewall (NGFW ) løsninger.

Millioner af brugere i over 120 lande som har tillid til Titus til at holde deres data sikre – herunder nogle af de største finansielle institutioner og fremstillingsvirksomheder i verden, regeringen og militære organisationer i G-7 og Australien og Fortune 2000 virksomheder.

Hvorfor skal du vælge Titus
Fleksible, specialbyggede politik styrede løsninger til at identificere, klassificere og sikre dine ustrukturerede data.
Titus løsninger hjælper virksomheder i alle størrelser med at imødekomme deres databeskyttelsesbehov.
Dataklassificering: Sørg for, at dine sikkerhedspolitikker beskytter dine følsomme oplysninger mod risiko – såvel inden for virksomheds firewall og i skyen.
Dataidentifikation: Scan og analyser dine data ved oprettelse, i bevægelse og i hvile – og anvend passende identifikationsattributter.
Automatisering af sikkerheden: Føj kontekst til dine data, og aktiver dit sikkerhedsøkosystem til, at træffe mere nøjagtige og effektive beslutninger om datasikkerhed.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Peter Boll

CEO / Partner

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Peter Boll, er Cyber Security rådgiver med mere end +20 års erfaring fra forskellige roller. De seneste 17 år har han arbejdet tæt sammen med partnere for at øge kundernes risikoeksponering og øge deres bevidsthed og viden indenfor Cyber Security. Peter er CEO og partner hos IT2Trust.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.