Titus

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse. Titus, giver virksomheder mulighed for at finde, klassificere, beskytte, analysere og dele information. Med en let anvendelig og intelligent policy manager, gør Titus det muligt for kunder, at adressere lovgivningsmæssige databeskyttelse krav og få mere ud af deres eksisterende sikkerhedsinvesteringer, herunder datatabsforebyggelse (DLP), ”cloud access security broker” (CASB), kryptering og næste generations firewall (NGFW ) løsninger.

Millioner af brugere i over 120 lande som har tillid til Titus til at holde deres data sikre – herunder nogle af de største finansielle institutioner og fremstillingsvirksomheder i verden, regeringen og militære organisationer i G-7 og Australien og Fortune 2000 virksomheder.

Hvorfor skal du vælge Titus
Fleksible, specialbyggede politik styrede løsninger til at identificere, klassificere og sikre dine ustrukturerede data.
Titus løsninger hjælper virksomheder i alle størrelser med at imødekomme deres databeskyttelsesbehov.
Dataklassificering: Sørg for, at dine sikkerhedspolitikker beskytter dine følsomme oplysninger mod risiko – såvel inden for virksomheds firewall og i skyen.
Dataidentifikation: Scan og analyser dine data ved oprettelse, i bevægelse og i hvile – og anvend passende identifikationsattributter.
Automatisering af sikkerheden: Føj kontekst til dine data, og aktiver dit sikkerhedsøkosystem til, at træffe mere nøjagtige og effektive beslutninger om datasikkerhed.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Michael Luplau

Senior Sales Executive

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Med sin livslange erhvervserfaring har Michael Luplau en bred og dyb forståelse for salgsprocesserne og relationerne mellem slutbruger, forhandlere og producenter. I den seneste årrække har Michael fokuseret på salg af sikkerhedssoftware hos blandt andet Pronestor og FastpassCorp, og i de sidste 2 år hos IT2Trust, hvor han til daglig er bindeled mellem producenter, partnere og kunder. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.