Unbound Security

Unbound Security er en global leverandør indenfor kryptering der giver virksomheder verden over løsninger til at sikre, administrere og godkende alle kritiske forretningstransaktioner, information, identitet og digitale aktiver – hvor som helst og når som helst.

Unbound Security CORE er den foretrukne platform for virksomheder til Secure Key Management. Kunder omfatter mange af verdens største banker og Fortune 500-virksomheder. Unbound Security har senest modtaget ”Deloitte Fast 500-award” og har hovedkontor i New York med forsknings- og udviklingsfaciliteter i Tel Aviv.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Lars Holmberg

Business Manager / Sweden

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Lars har mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen i forskellige stillinger indenfor salg (Account-, Global Account Manager),
Sales Management, Managing Director i virksomheder som HP, Computer Vision, Cognos, Ingres, Compuware, Informix mv. Siden 1999 har Lars primært arbejdet med producenter med virksomhedsløsninger indenfor IT-sikkerhed, netværk og softwareudvikling. Lars sluttede sig til IT2Trust-teamet i 2012 for at hjælpe virksomheden med at udvide deres PAN-nordiske forretning og bruge sin viden og erfaring til aktivt at guide forhandlere og slutbrugere i deres valg og implementering af cyber security-løsninger.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.