BYOD

MOBILITY

Mobile enheder – både smartphones og tablets – anvendes mere og mere i dagligheden og bliver dermed også for mange et yderst vigtigt arbejdsredskab. Dermed skal organisationer og virksomheder også i højere grad overveje, hvilke risici der er for tab af fortrolig information og data fra disse mobile enheder samt vedtage en strategi for håndtering af både enhederne og de informationer, der potentielt er tilgængelige på dem.

Desuden bliver ”Bring Your Own Device”-begrebet (BYOD) mere udbredt og der er derfor en mere uhomogen sammensætning af mobile enheder, hvilket stiller store krav til de løsninger, der skal håndtere virksomhedens politikker.
For nogle organisationer er det vigtigste at kunne sikre, de arbejdsrelaterede emails ikke går tabt eller falder i de forkerte hænder.
For andre er det afgørende at kunne spore, låse, slette mistede enheder, mens atter andre har mere detaljerede behov for at kunne udrulle profiler og opsætninger, anbefale eller blokere specifikke apps eller sikre forskellige typer data og adgangen hertil.

Uanset behovet har vi en løsning, der kan bruges! Læs mere omkring vores producenter indenfor Mobility (MDM/BYOD) eller tag fat i os for en nærmere dialog.

Hos IT2Trust anbefaler vi mobility-løsninger fra følgende producenter:
Ivanti

DIN LØSNING