Unbound Security Netwrix ImmuniWeb Alert Logic Wallix SpyCloud Peventio Cybersecurity Blancco Red Sift Edgescan macmon Titus Fidelis Cybersecurity Acronis Flowmon Networks Datalocker Proofpoint Progress KEMP Technologies Swivel Secure
Hos IT2Trust anbefaler vi spear-phishing sikkerhedsløsninger fra følgende producent:
 
Proofpoint
 
KONTAKT:

Peter Boll
Partner
Tlf: +45 40 73 60 40
pb@it2trust.com

 
DISTRIBUERES I:
Denmark-icon Sweden-icon Norway-icon Finland-icon

spear.fishing

95% af målrettede angreb begynder med spear-phishing

Ifølge Verizon Data Breach Report, er 95% af målrettede angreb begyndt med et spear-phishing-angreb, en enkelt, omhyggeligt udformet e-mail, der lokker en modtager til at klikke på et link for at installere malware eller afgive deres login oplysninger.

Ofte er disse målrettede angreb umulige at opdage ved brug af konventionel sikkerheds-check som anti-virus, signatur-baseret indholdsscanning og afsender verifikationsteknikker.
Hvad værre er, at uanset uddannelse af brugerne, falder de stadig for disse målrettede e-mail angreb, som bliver stadig mere og mere sofistikerede.

Forskning har konstateret, at i gennemsnit vil 1 ud af 10 brugere, der modtager e-mails med ondsindede webadresser klikke på disse links.

Teknologien Targeted Attack Protection tager en helt ny tilgang til beskyttelse, ved brug af Big Data analyse-teknikker og en Cloud-arkitektur, til at identificere mistænkelige e-mails, der indeholder ondsindede webadresser eller vedhæftede filer. Dette hjælper virksomhederne med at tilføje endnu et lag af sikkerhedskontrol, som ikke kan matches af traditionelle sikkerhedsløsninger og gateways.
Targeted Attack Protection repræsenterer branchens første omfattende e-mail analyse-løsning til bekæmpelse af målrettede trusler ved hjælp af en fuld livscyklustilgang, overvågning af mistænkelige meddelelser samt vedhæftede filer, når de modtages, og overvågning af brugernes klik, når de forsøger at nå ud.