INVITATION: KOM MED IND I DEN VIRTUELLE VERDEN!

Kære samarbejdspartner

Vi glæder os til at kunne invitere dig ind i den virtuelle verden når vi den 3. april afholder et lille morgenmads-arrangement i Action Center Amager.
Vi har valgt at kombinere det forretningsmæssige med lidt underholdning som de fleste nok ikke oplever hver dag eller endnu slet ikke har oplevet.

Vi starter dagen i den virtuelle verden og gør dig klogere på hvordan du med monitorering kan blive meget klogere på hvordan du kortlægger dit virtuelle miljø, hvordan du opnår brugbar information på ydeevnen og sidst men ikke mindst får de advarsler som du rent faktisk kan bruge til noget i hverdagen.
Efter den tekniske del lægger vi det formelle fra os og bruger et par timer på at tage ind i den virtuelle verden. Action Center Amager sætter deres Virtual Reality Games i gang og der spilles 3 imod 2 i 20 minutter ad gangen.

Ønsker man ikke at spille men derimod netværke og forsætte dialogen omkring det forretningsmæssige, vil der naturligvis og være rig mulighed for det.

Agenda:
08.30 – 09.00 Morgenbrød og registrering
09.00 – 09.10 Velkommen / intro til Virtual Reality Games
09.10 – 10.00 Har du brug for virtuel monitorering?

Sådan kortlægger du dit virtuelle miljø
Generer automatisk dynamiske kort over din Hyper-V og VMware-infrastruktur. Få vist hosts og guests, tilhørsforhold, clustere og real-time status. Med et enkelt klik kan du få adgang til data om ydeevne på enhver virtuel ressource på kortet.

Sådan monitorerer du den virtuelle ydeevne
Overvåg ydeevne og ressourceforbrug for både hosts og guests – herunder CPU, Memory, Disk, netværksudnyttelse samt tilgængelighed og ydeevne af servere og følg migreringer. Viser en ajourført liste over alle værter og attributter.

Sådan får du meningsfulde og proaktive advarsler
Sæt grænseværdier og generer advarsler via e-mail, SMS, Slack eller logfiler for CPU, hukommelse, disk- og netværksudnyttelse på virtuelle maskiner eller events. Herunder status for de virtuelle maskiner, sikkerhedsrelaterede hændelser og enhver advarsel, der skriver i en eventlog.

10.00 – 12.00 Virtual Reality Games & Netværk:
I samarbejde med Virtual Reality Copenhagen træder vi ind i den virtuelle verden. Vi kæmper 3 imod 2 – det er en oplevelse udover det sædvanlige! Glæd dig.
Virtual reality Games: 3 imod 2 / 20 min. spil ad gangen

Tid & Sted
3. april 2019, kl. 08.30 – 12.00
Action Center Amager, Saltværksvej 6, 2770 Kastrup

Tilmelding er efter først til mølle princippet. Da vi gerne vil have alle har mulighed for at spille er der et max deltager antal på 20 personer. Send din tilmelding til atm@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com