Producenter

IT2Trust A/S er en af Nordens førende distributører af forretningskritiske IT-løsninger indenfor IT-sikkerhed og netværk. Vi er en anderledes Value-Add Distributør, som gør meget mere end blot at flytte produkter fra producenter til forhandlere. Vi sætter fokus på vores forretningsområder, innovation, kundernes behov og ikke mindst et langsigtet og loyalt forhold til både vores producenter og forhandlere.

Vi sætter derfor store krav til os selv og de producenter, vi samarbejder med. Derfor går vi først og fremmest efter producenter med produkter, der er markedsledende inden for deres felt. Med et omhyggeligt valg af producenter sikrer vi både forhandlere og kunder en lang række produkter der er både stabile, gennemgår en kontinuerlig produktudvikling, har effektiv og professionel support og samtidig produkter der er attraktive for markedet.

Acronis er en SaaS-løsning der tilbyder virksomheder hybrid cloud backup, disaster recovery, AI-baseret ransomware-beskyttelse, filsynkronisering og deling samt blockchain-baseret fil og e-signatur tjenester – fra èn enkelt konsol.

Fortra sikkerheds- og automationssoftware forenkler IT-processer for at give kunderne ro i sindet. De leverer løsninger baseret på det grundlæggende i godt teknologidesign: høj kvalitet, top brugeroplevelse og evne til at forbedre ydeevnen.

Blancco hjælper virksomheder med at opnå overholdelse af strenge industristandarder for at opnå absolut datasanisering af alle IT-aktiver – alt fra mobile enheder, til PC’er, laptops, datacentre og virtuelle maskiner.

Datalocker er førende indenfor krypterede hardware løsninger, Cloud storage, og Remote Device Management. Produkterne kombinerer sikkerhed og brugervenlighed, og giver brugeren en ”Simply Secure Experience”.

Edgescan er unik sammenlignet med konkurrenterne og leverer “fullstack sårberhedsstyring” ved at anvende erfarne penetrationstestere – og kan også tilbyde træning og traditionelle penetrationstest som hjælp til kunderne.

Fidelis er eminent til at forudse mulige skader i netværket (med Decoys og AI) og forebygge/respondere (NDR). Ligeledes beskyttes endpoints særdeles effektivt bl.a med sandboks og scanning (EDR).

Flowmon er en stærk løsning for NetOps og SecOps. Løsningerne giver komplet synlighed ind i netværket, og giver en værdifuld mulighed for at kunne detektere trusler på et tidligt stadige (Ransomware, Insider Threats etc).

Fortanix bruger kryptering til at sikre data, uanset hvor de befinder sig. Virksomheder kan være helt sikre på, at selv hvis data flyttes eller overføres, forbliver den krypteret og dermed beskyttet mod uautoriseret adgang.

KEMP tilbyder løsninger til loadbalancing, overvågning af netværksperformance samt netværks detection & response for at sikre at applikationer altid er tilgængelige og netværksproblemer opdages før de bliver et problem.

Macmon Network Access Control giver mulighed for at vide, hvilke enheder der er på netværket, og hvor de findes. Alle enheder såsom PC’er, printere, laptops og teknisk udstyr bliver beskyttet imod uautoriseret adgang.

Netwrix leverer IT Audit software lødninger der forenkler datasikkerheden og gør det nemmere for IT-afdelingen at kontrollere og regulerede alle værdifulde, følsomme og forretningskritiske data – uanset hvor de befinder sig!

ESET leverer brancheførende IT-sikkerheds-løsninger og tjenester til virksomheder over hele verden.  Herunder  endpoint detection & response, kryptering og autentifikation samt omfattende sikkerheds servicepakker.

Orchestra Group addresses the major roadblocks hindering integrated, proactive cybersecurity in the digital world by combining management and operations of IS, IT, Compliance, and Risk into a single platform.

Med Progress undgår virksomheder nedetid med markedets absolut stærkeste netværksovervågning. Derudover en uovertruffen mulighed for at få komplet synlighed og kontrol over alle fildelingsaktiviteter og tilhørende processer.

Proofpoint tilbyder avanceret beskyttelse til virksomheder, indenfor e-mail, arkivering og sociale medier – og gør dem i stand til effektivt at opfylde de komplekse og stigende krav som lovgivning og data governance.

Red Sift tilbyder professionelle løsninger som beskytter virksomheder mod phishing angreb og anti-spoofing ved at autentificere ind- og udgående e-mails, og giver mulighed for enkelt og hurtigt at konfigurere SPF, DKIM og DMARC.

SpyCloud er førende indenfor beskyttelse og forebyggelse af kontoovertagelse (ATO) og forhindrer cyberkriminelles økonomiske gevinst betydeligt ved at eliminere tab af penge, tid og omdømme på grund af onlinebedrageri.

Swivel Secure hjælper virksomheder med at beskytte identiteter ved hjælp af deres intelligente multi-faktor brugervalideringsplatform. Deres PINsafe løsninger kan bruges i organisationer af alle typer og størrelser. 

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse. Titus giver virksomheder mulighed for at finde, klassificere, beskytte, analysere og dele information. Alt sammen med en let anvendelig og intelligent Policy Manager.

Scirge sporer de websteder hvor medarbejdere bruger mailadresser til at registrere sig på. At have et centralt dashboard med opdagede konti, hjælper med at reducuere risikoen for credentials-relaterede trusler, såsom genbrug af password, eller account takeover (ATO).

VMRay udvikler Best-of-Breed teknologier til at opdage ukendte trusler. Platformen involverer en banebrydende sandbox og 30+ teknologier, der giver yderligere muligheder for at opdage de trusler, som andre ikke ser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.