Producenter

IT2Trust A/S er en af Nordens førende distributører af forretningskritiske IT-løsninger indenfor IT-sikkerhed og netværk. Vi er en anderledes Value-Add Distributør, som gør meget mere end blot at flytte produkter fra producenter til forhandlere. Vi sætter fokus på vores forretningsområder, innovation, kundernes behov og ikke mindst et langsigtet og loyalt forhold til både vores producenter og forhandlere.

Vi sætter derfor store krav til os selv og de producenter, vi samarbejder med. Derfor går vi først og fremmest efter producenter med produkter, der er markedsledende inden for deres felt. Med et omhyggeligt valg af producenter sikrer vi både forhandlere og kunder en lang række produkter der er både stabile, gennemgår en kontinuerlig produktudvikling, har effektiv og professionel support og samtidig produkter der er attraktive for markedet.

Acronis er en SaaS-løsning der tilbyder virksomheder hybrid cloud backup, disaster recovery, AI-baseret ransomware-beskyttelse, filsynkronisering og deling samt blockchain-baseret fil og e-signatur tjenester – fra èn enkelt konsol.

Alert Logic er en SaaS-enabled Managed Detecting and Response (MDR) udbyder med egen platform. Samt et stort team af MDR-eksperter der samler sikkerhedsanalyser, forskning og data for at beskytte virksomheder 24/7-365.

Blancco hjælper virksomheder med at opnå overholdelse af strenge industristandarder for at opnå absolut datasanisering af alle IT-aktiver – alt fra mobile enheder, til PC’er, laptops, datacentre og virtuelle maskiner.

Datalocker er førende indenfor krypterede hardware løsninger, Cloud storage, og Remote Device Management. Produkterne kombinerer sikkerhed og brugervenlighed, og giver brugeren en ”Simply Secure Experience”.

Edgescan er unik sammenlignet med konkurrenterne og leverer “fullstack sårberhedsstyring” ved at anvende erfarne penetrationstestere – og kan også tilbyde træning og traditionelle penetrationstest som hjælp til kunderne.

Fidelis er eminent til at forudse mulige skader i netværket (med Decoys og AI) og forebygge/respondere (NDR). Ligeledes beskyttes endpoints særdeles effektivt bl.a med sandboks og scanning (EDR).

Flowmon er en stærk løsning for NetOps og SecOps. Løsningerne giver komplet synlighed ind i netværket, og giver en værdifuld mulighed for at kunne detektere trusler på et tidligt stadige (Ransomware, Insider Threats etc).

ImmuniWeb tilbyder en AI-baseret sårbarhedsscanning af virksomhedens angrebsfalde, i forhold til website-applikationer og Dark-web eksponering. Derudover mulighed for at optimere sine investeringer og Compliance.

KEMP tilbyder løsninger til loadbalancing, overvågning af netværksperformance samt netværks detection & response for at sikre at applikationer altid er tilgængelige og netværksproblemer opdages før de bliver et problem.

Macmon Network Access Control giver mulighed for at vide, hvilke enheder der er på netværket, og hvor de findes. Alle enheder såsom PC’er, printere, laptops og teknisk udstyr bliver beskyttet imod uautoriseret adgang.

Netwrix leverer IT Audit software lødninger der forenkler datasikkerheden og gør det nemmere for IT-afdelingen at kontrollere og regulerede alle værdifulde, følsomme og forretningskritiske data – uanset hvor de befinder sig!

Matrix42 hjælper virksomheder med den rette balance mellem det forretningsmæssige og IT-investeringer. Aflastning, besparelser, øget sikkerhed af følsomme virksomhedsdata og ikke mindst compliance.

Med Progress undgår virksomheder nedetid med markedets absolut stærkeste netværksovervågning. Derudover en uovertruffen mulighed for at få komplet synlighed og kontrol over alle fildelingsaktiviteter og tilhørende processer.

Proofpoint tilbyder avanceret beskyttelse til virksomheder, indenfor e-mail, arkivering og sociale medier – og gør dem i stand til effektivt at opfylde de komplekse og stigende krav som lovgivning og data governance.

Red Sift tilbyder professionelle løsninger som beskytter virksomheder mod phishing angreb og anti-spoofing ved at autentificere ind- og udgående e-mails, og giver mulighed for enkelt og hurtigt at konfigurere SPF, DKIM og DMARC.

SpyCloud er førende indenfor beskyttelse og forebyggelse af kontoovertagelse (ATO) og forhindrer cyberkriminelles økonomiske gevinst betydeligt ved at eliminere tab af penge, tid og omdømme på grund af onlinebedrageri.

Swivel Secure hjælper virksomheder med at beskytte identiteter ved hjælp af deres intelligente multi-faktor brugervalideringsplatform. Deres PINsafe løsninger kan bruges i organisationer af alle typer og størrelser. 

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse. Titus giver virksomheder mulighed for at finde, klassificere, beskytte, analysere og dele information. Alt sammen med en let anvendelig og intelligent Policy Manager.

Unbound Security giver virksomheder en lang række krypteringsløsninger til at sikre, administrere og godkende alle kritiske forretningstransaktioner, information, identitet og digitale aktiver – hvor som helst og når som helst.

Europæiske Wallix er ledende på IT- og OT-sikkerhed: adgangsstyring, rettighedsstyring af brugere og programmer (blokerer malware), eminent logning af alle aktiviteter. Kan anvendes både i administrativt og automatiseret miljø.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.