KEMP Technologies

Kemp Technologies førende på markedet for load balancers og application delivery controllers når man ser på pris i forhold til performance.

Siden 2000 har Kemp hjulpet virksomheder med at vokse ved at sørge for adgang til infrastrukturen 24/7, en bedre performance på web og sikring af driften samtidig med en effektivisering af omkostningerne til IT.

Kemp Load Balancers:
• Optimerer infrastrukturen omkring både web og applikationer for en bedre preformance, fleksibel skalering, øget sikkerhed og nem administration.
• Giver netværks-administratorer øget kontrol med IT-infrastrukturen for at sikre den højest mulige adgang til applikationer og services.
• Reducerer de samlede omkostninger (TCO) til Web-infrastrukturen med fleksible og omfattende implementeringsmuligheder.

Kemp Technologies blev grundlagt i 2000 i Yaphank, New York, og det europæiske hovedkontor ligger idag i Limerick, Irland.
 
Se de mange Kemp videoer og webinarer her.
 Hvilken model har du brug for? få svaret her.

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER / PARTNER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som endpoint sikkerhed,  netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.