Datalocker

Innovativ leverandør af krypteringsløsninger

DataLocker er en innovativ leverandør af krypteringsløsninger. Virksomheden blev grundlagt i 2007 og har kontorer i USA (hovedkontor), Storbritannien og Korea.
 
DataLockers produkter sikrer følsomme data ved hjælp af military-grade 256-bits kryptering. Med en bred vifte af produkter, tilbyder DataLocker både hardwarebaseret ekstern lagring og software baseret cloudstorage krypteringsmuligheder. Hardwarebaserede produkter kræver ikke software eller drivere for at styre, kryptere eller dekryptere data.
 
DataLocker har regeringers, militærs og virksomheders tillid rundt om i verden. Andre industrier, herunder juridiske, økonomiske og sundhedssektoren, bruger DataLocker produkter til at sikre, gemme og overføre fortrolige data.
 
DataLocker produkter kombinerer overlegen brugervenlighed og anvendelighed med state of the art sikkerhed.
DataLocker er “Simply Secure.”

Produkt-information

Bliv kontaktet

Patrick Christensen

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER / PARTNER

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Patrick Christensen har været hos IT2Trust de seneste 13 år, og har stor viden og erfaring indenfor IT-sikkerhed og licenssalg. I det daglige arbejde beskæftiger Patrick sig især med løsninger indenfor områder som endpoint sikkerhed,  netværksovervågning, Managed File Transfer, samt loadbalancing.
Patrick er desuden meget involveret i den daglige forhandler og kundekontakt, og agerer ofte bindeled herimellem.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.